Un an plin de curaj & cadou aniversar


Astazi sarbatoresc un an de cand mi-am manifestat un nou nivel al curajului si mi-am prezentat demisia, deschizand o cale noua, complet necunoscuta, expunandu-ma catre tot ce aduce aceasta. Nici nu puteam sa-mi imaginez atunci ce cale am deschis si cate schimbari voi face cu fiecare pas. A fost un an plin de provocari de toate felurile, care m-au scuturat bine de programarile si limitarile pe care le tineam ascunse in mine. Si simt ca aventura abia a inceput, ca abia acum infloreste cu adevarat curajul.


La ceas aniversar, lansez programul “Curajul de a fi tu ” pe care il ofer la un pret special in perioada 21 – 30 septembrie. Acesta este cadoul meu pentru cei implicati in procesul de autocunoastere si transformare personala.

Curajul de a fi tu – primul pas catre o viata traita autentic raspunde intrebarilor:
💡 Cine sunt eu – sinele meu autentic
💡 Cum imi creez experientele – modelul meu de manifestare
💡 Ce ma tine in loc – dezechilibrele si blocajele prezente


Am creat acest program ca sintetiza a ceea ce a functionat in experientele proprii si ale oamenilor cu care am lucrat pana acum. Nu iti voi oferi o “reteta de succes”, ci instrumente care te vor aduce mai aproape de tine.


Iata ce vei primi:
✅1 Citire Akashic Records (profil si blocaje energetice). Informatiile din profilul tau vor deveni “busola” ta, care te va ajuta sa te exprimi cat mai apropiat de sinele tau divin, autentic, in toate situatiile si pe toate planurile.
✅ 1 Citire Your Manifesting Blueprint (blueprint si raport actiuni curente). Informatiile din acest blueprint pot fi folosite ori de cate ori vrei sa faci schimbari – sa manifesti ceva nou sau sa corectezi dezechilibre in experientele actuale.
✅ 4 sesiuni 1:1 cu mine (online sau fata in fata), in care te voi ghida in procesul de autodescoperire si realiniere cu versiunea ta autentica
✅ Posibilitatea de a inregistra aceste sesiuni pentru a reasculta ulterior, pe masura ce integrezi noile informatii in viata ta de zi cu zi
✅ Tema de casa – ritual de reprogramare a subconstientului pentru integrarea noilor informatii in realitatea ta de aici si acum.
✅ Exemple concrete de noi actiuni, aliniate sinele tau autentic.


Daca rezonezi cu acest program si cu modul meu de a lucra, ne auzim in PM.


Gasesti toate detaliile pe: Curajul de a fi tu


Cu reconostinta si bucurie, trimit aceasta energie catre toti cei deschisi sa primeasca!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: