Importanta alegerilor

Am avut un inceput de weekend plin de experiente revelatoare in ceea ce priveste puterea alegerii, importanta fiecarei alegeri pe care o facem in fiecare moment. Aparent nimic nou, toti stim (teoretic) lucrurile acestea, insa am experimentat nuante noi, cu impact puternic si imediat, ceea ce a declansat o serie de constientizari pe care am simtit sa le impart. 

Stiu ca stii deja toate acestea, insa …

Ne construim calea pas cu pas. Fiecare moment vine cu un numar nelimitat de posibilitati si fiecare alegere pe care o facem (constient sau inconstient) ne duce mai aproape de ceea ce ne dorim sa experimentam sau creeaza directii noi.

Sta in puterea noastra sa facem pasi catre implinire, frumos, sanatate, iubire, bucurie, armonie si tot ceea ce ne inalta sufletul. Oricat de indepartat ar parea ceea ce ne dorim, putem sa aducem acel ceva in viata noastra pas cu pas, prin alegerile pe care le facem.

Toate alegerile se fac in momentul acum (cel plin de posibilitati) si sunt semintele a ceea ce vom culege mai tarziu. Si, aminteste-ti, a nu alege este tot o alegere.

Sa avem (alegem😉) o seara pe placul sufletului nostru! 🙃

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: