Oferta lunii februarie – Relatii constiente ❤️❤️

Photo by Jonathan Borba on Pexels.com

Oferta acestei luni este despre si pentru relatiile constiente. Astfel, toate sesiunile de citire si realiniere a relatiilor rezervate in perioada 10 – 24 februarie beneficiaza de o reducere de 20%. ❤️❤️

Te-ai intrebat …

❓ Ce ne-a adus (si ne tine) impreuna?
❓ Ce oglinzi si lectii ne sustinem unul celuilalt?
❓ Cand a inceput cu adevarat relatia noastra si ce roluri am jucat pana acum?
❓ Ce a adus fiecare dintre noi in aceasta relatie? Cat de mult a ingrijit fiecare dintre noi aceasta parte comuna – Relatia – care in timp a capatat si ea forma ei?

Cand privim constient relatiile noastre, stim ca nu sunt doar de acum si nu sunt doar doua parti implicate – eu si cealalta persoana, ci trei – eu, cealalta persoana si relatia noastra.
Din acest punct, al constientizarii atemporalitatii si trinitatii relatiilor noastre, incepe transformarea si divinizarea lor. Incepem sa onoram ce am ales sa cream impreuna. Devenim constienti daca este timpul sa incheiem o experienta (si de ce) sau sa o ducem la un alt nivel. Incepem sa scoatem betele din roate si sa aducem armonie in noi si intre noi.

Daca simti sa duci relatiile tale la un alt nivel de constienizare, te invit sa vezi cum te pot ghida si sustine accesand informatiile din registrele acashice pentru tine, cealalta persoana si relatia voastra – detalii pe Relationships Realignment

✅ Sesiunile de realiniere a relatiilor se pot face pentru toate relatiile relevante: partener(a) de viata, copii, parinti, frati/surori, parteneri de afaceri/colaboratori care au impact relevant in viata ta.

⛔️ Nu fac citiri pentru relatiile deja incheiate.

Pentru mai multe detalii ma poti contacta la office@innovateon.net sau in pagina de Contact.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: