Blog

Cadoul meu pentru tine

Cadoul meu pentru tine: Gift15

In acest an, darul meu de sarbatori este un discount de -15% aplicabil programelor transformationale.
Acesta este valabil in prioada 20 – 24 decembrie si poate fi folosit pentru oricare dintre programele de mai jos de mai jos rezervat pentru tine sau pentru cineva drag.


Daca simti sa duci calatoria ta de autocunoastere la un nou nivel, te invit sa vezi cum te pot sustine prin instrumentele pe care le-am creat.

❗️Vom lucra la nivel profund – energetic, mental, emotional – deci este esential sa fii deschis(a) catre astfel de ghidare❗️


Programele disponibile sunt:
✅Curajul de a fi tu : https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/
✅(Re)Discover YourSelf: https://innovateon.net/rediscover-yourself/
✅Program vindecare profunda: https://innovateon.net/program-de-vindecare-profunda/


Pentru rezervari si detalii ma poti contacta la office@innovateon.net.

Sa ne sarbatorim cu bine!

Relatiile noastre dincolo de timp si roluri

Bine te-am regasit!

Astazi vin cu invitatia de contemplare asupra relatiilor relevante din viata ta.

Stiai ca relatiile de acum pot fi incepute cu multe vieti in urma? Ca ceea ce experimentezi acum poate fi doar un fragment din relatia ta la nivel de suflet cu un altul si parte din ceea ce creati impreuna la un nivel mai inalt?

Te-ai intrebat …

❓ Ce ne-a adus (si ne tine) impreuna? 
❓ Ce oglinzi si lectii ne sustinem unul celuilalt?
❓ Cand a inceput cu adevarat relatia noastra si ce roluri am jucat pana acum? 
❓ Ce a adus fiecare dintre noi in aceasta relatie? Cat de mult a ingrijit fiecare dintre noi aceasta parte comuna – Relatia – care in timp a capatat si ea forma ei? 


Cand privim constient relatiile noastre, stim ca nu sunt doar de acum si nu sunt doar doua parti implicate – eu si cealalta persoana, ci trei – eu, cealalta persoana si relatia noastra. 
Din acest punct, al constientizarii atemporalitatii si trinitatii relatiilor noastre, incepe transformarea si divinizarea lor. Incepem sa onoram ce am ales sa cream impreuna. Devenim constienti daca este timpul sa incheiem o experienta (si de ce) sau sa o ducem la un alt nivel. Incepem sa scoatem betele din roate si sa aducem armonie in noi si intre noi.


💡Daca simti sa duci relatiile tale la un alt nivel de constienizare, te invit sa vezi cum te pot ghida si sustine accesand informatiile din registrele acashice pentru tine, cealalta persoana si relatia voastra – detalii pe link-ul Relationships Realignment. 🧬🧬🧬

✅ Sesiunile de realiniere a relatiilor se pot face pentru toate relatiile relevante: partener(a) de viata, copii, parinti, frati/surori, parteneri de afaceri/colaboratori care au impact relevant in viata ta.

⛔️Nu fac citiri pentru relatiile deja incheiate.

Pentru mai multe detalii ma poti contacta la office@innovateon.net.

Aniversare 2 ani & lansare Program de Vindecare Profunda

Luna aceasta se implinesc 2 ani de cand mi-am prezentat demisia, pornind pe calea necunoscutului, a descoperirii si transformarii.

Daca anul trecut ma minunam de dinamica schimbarilor si provocarilor si credeam ca am trait un an plin de “wow-uri”, acum a devenit un woooow continuu si mai asezat. 😅 Intensitatea nu a scazut, ba chiar a atins cote nemaiintalnite (iar?!?), insa eu m-am asezat si m-am imputernicit mai mult pe noua directie. *

Anul trecut am sarbatorit lansand programul “Curajul de a fi Tu” – un program despre autenticitate si alinierea cu noi insine. Il gasesti aici: https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/.

Anul acesta duc aventura la un nivel mai profund si lansez Programul de Vindecare Profunda – un program de 6 luni dedicat vindecarii cauzelor profunde ale dezechilibrelor si provocarilor cu care ne confruntam. Este un program foarte intens, pentru cei dispusi si pregatiti sa comprime procesul lor de vindecare si transformare.

Detaliile complete despre acest program pe site si in privat (ne vom asigura ca acest program ti se potriveste): http://www.innovateon.net/program-de-vindecare-profunda/.

⚠️ Acest program poate fi achizitionat la pretul din oferta aniversara pana la data de 30.09.2022

Pe scurt, in acest program primesti:

✅ 3 sesiuni de citire & curatare energetica in Akashic Records . Informatiile din aceste sesiuni vor deveni “busola” ta, care te va ajuta atat in identificarea tiparele nebenefice cat si a constientizarii alegerilor benefice tie, aliniate cu Sinele tau divin. Curatarea energetica va veni ca un ajutor care iti va aduce usurinta procesul de vindecare. Curatand din campul tau acele energii care te incatusau, acestea nu vor mai avea putere asupra ta, Gasesti detaliile depre metoda pe care o folosesc pentru accesarea Akashic Records pe Soul Realignment®.

✅ 12 sesiuni 1:1 cu mine (online), in care te voi ghida in procesul de constientizare, intelere si integrare in viata de zi cu zi a fiecarui pas facut. Vom avea intalniri periodice pe parcursul celor 6 luni in etapele cheie din acest proces.

✅ Support pe e-mail sau WhatsApp, pentru intrebarile care apar intre sesiunile live.

✅ Exemple concrete de actiuni noi, care sustin schimbarile facute / corecteaza tiparele nebenefice identificate.

✅ Recomandari de exercitii fizice care pot sustine corpul tau in procesarea schimbarilor.

✅ Tips & tricks pentru provocarile intalnite in integrarea schimbarilor

✅ Tema de casa – ritual de reprogramare a subconstientului pentru corectarea blocajelor /tiparelor nebenefice identificate.

✅ Inregistrarile sesiunilor (12 inregistrari) pentru a reasculta ulterior, pe masura ce integrezi noile informatii.

Cu entuziasm, deschid acest nivel nou de lucru cu persoanele pregatite sa inceapa aventura in abis si ofer experienta acumulata in propriul proces tuturor celor deschisi(e) sa primeasca.

Sa sarbatorim viata cat mai des si mai constient! 🙏

Tu cum te aduci acasa?

Astazi vin cu o invitatie la contemplare asupra semificatie lui “acasa” si cum te aduci acolo. Vei observa ca semnificatia se schimba pe masura ce iti dai voie sa patrunzi mai adanc si mai adanc in fiinta ta, in profunzimea intelesurilor care se reveleaza. De asemenea, este interesant de observat ce semnificatie au avut pentru tine acestea in trecut si cum s-au schimbat in fiecare etapa de dezvoltare. Piesa cu piesa, se formeaza un puzzle care va deveni apoi o piesa dintr-un puzzle mai mare.

Pentru mine, acasa este acel spatiu in care simt ca ma “asez” in fiinta mea ca in cel mai pufos si comod fotoliu, acel spatiu in care pot privi totul cu detasare, in care experimentez tot ce vine catre mine fara sa ma dezechilibrez.

Este acel spatiu in care inima mea se expandeaza si cuprinde intreaga lume pentru ca intreaga mea lume este creata din inima.

Este universul meu in marele univers.

Pentru mine, acasa nu este un loc, ci un spatiu interior pe care il port in mine oriunde ma poarta viata.

Pentru tine cum este acasa? Cum te aduci acasa?

***

Daca ai pornit pe calea transformarii si vrei sa primesti ghidare, te invit sa “rasfoiesti” programele/sesiunile specifice de mai jos. Le-am creat pentru cei care sunt deschisi sa lucreze cu ei la nivel profund si pregatiti sa faca schimbarile transformatoare.

❗️ Vom lucra la nivel profund – energetic, mental si emotional – deci este esential sa fii deschis(a) catre astfel de ghidare❗️

Programe transformationale:

✅ Curajul de a fi tu : https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/

✅ (Re)Discover YourSelf: https://innovateon.net/rediscover-yourself/

Realiniere: https://innovateon.net/realignment-3/

✅ Soul Realignment:

✅ Relationships Realignment

✅ Property Clearing

✅ Life Lessons

✅ Chakra Analysis

Coaching: https://innovateon.net/coaching/

✅ Manifesting Blueprint Reading

✅ Integration Session

✅ Archetypes Reading

Pentru mai multe detalii ma poti contacta aici sau la office@innovateon.net.

O saptamana plina cu inspiratie! ❤️

Dare to …

Dare to open up
Dare to shine
Dare to uncover your originality
Dare to be a fool
Dare to burn with life
Dare to be creative
Dare to be a God at play.

Relaxation – such a needed skill

There are many Masters among us, we just need to open up enough to notice them and receive their wisdom. One of them – this kitten – teaches me the skill of relaxation. I am amazed by the cat’s ability to relax no matter where, no matter what … and by my deficiencies in this area. 🙈🙃

Relaxation is such a needed skill! And so overlooked! Do not wait for the weekend, take a break right now, in the middle of the week. And whenever you remember, take small breaks to just BE.

Here are some thoughts for contemplation & test (whenever you feel ready to create new healthy habits):
💡 How would it feel to start the day with a moment of relaxation instead of rushing through the morning?
💡 How would it feel to take deep breaths between the coffee sips?
💡 How would it feel to take a few minutes walk and enjoy the sunshine after lunch?
💡 How would it feel to just do nothing?
💡 How would it feel to …

Give it a try. And feel welcome to share your experience in a comment, if you feel so.

Enjoy it! ❤️🙏

Totul se transforma

Nimic nu se pierde, totul se transforma. Ceea ce nu ne mai serveste, caci si-a incheiat rolul pe care l-a avut in viata noastra (si in Viata la nivelul cel mai inalt) “moare” si se ofera noului.

Daca ai pornit pe calea transformarii si vrei sa primesti ghidare, te invit sa “rasfoiesti” programele/sesiunile specifice de mai jos. Le-am creat pentru cei care sunt deschisi sa lucreze cu ei la nivel profund si pregatiti sa faca schimbarile transformatoare.

❗️ Vom lucra la nivel profund – energetic, mental si emotional – deci este esential sa fii deschis(a) catre astfel de ghidare❗️

Programe transformationale:
✅Curajul de a fi tu : https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/
✅(Re)Discover YourSelf: https://innovateon.net/rediscover-yourself/

Realiniere: https://innovateon.net/realignment-3/
✅Soul Realignment:
✅Relationships Realignment
✅Property Clearing
✅Life Lessons
✅Chakra Analysis

Coaching: https://innovateon.net/coaching/
✅Manifesting Blueprint Reading
✅Integration Session
✅Archetypes Reading

Pentru mai multe detalii ma poti contacta in PM sau la office@innovateon.net.

O saptamana plina cu inspiratie! 💡💚

#personaltransformation #authenticity #designyourlife #lifechoices #growthmindset #fullpotential #reprogramming

Importanta alegerilor

Am avut un inceput de weekend plin de experiente revelatoare in ceea ce priveste puterea alegerii, importanta fiecarei alegeri pe care o facem in fiecare moment. Aparent nimic nou, toti stim (teoretic) lucrurile acestea, insa am experimentat nuante noi, cu impact puternic si imediat, ceea ce a declansat o serie de constientizari pe care am simtit sa le impart. 

Stiu ca stii deja toate acestea, insa …

Ne construim calea pas cu pas. Fiecare moment vine cu un numar nelimitat de posibilitati si fiecare alegere pe care o facem (constient sau inconstient) ne duce mai aproape de ceea ce ne dorim sa experimentam sau creeaza directii noi.

Sta in puterea noastra sa facem pasi catre implinire, frumos, sanatate, iubire, bucurie, armonie si tot ceea ce ne inalta sufletul. Oricat de indepartat ar parea ceea ce ne dorim, putem sa aducem acel ceva in viata noastra pas cu pas, prin alegerile pe care le facem.

Toate alegerile se fac in momentul acum (cel plin de posibilitati) si sunt semintele a ceea ce vom culege mai tarziu. Si, aminteste-ti, a nu alege este tot o alegere.

Sa avem (alegem😉) o seara pe placul sufletului nostru! 🙃

Functioneaza?

Intalnesc periodic persoane care, atunci cand vorbesc despre ceea ce fac (si alte practici/perspective similare), ma intreaba: si … functioneaza?

Raspunul meu este: depinde. Depinde de aspiratiile tale, de felul tau de a fi si de ce vrei de la tine, pentru tine. Depinde unde esti acum si unde vrei sa ajungi.

Pe scurt, lucrurile se prezinta in felul urmator:

Daca nu vrei sa schimbi nimic din ce ai acum sau in perspectivele tale pentru viitor, si nu nici te confrunti cu vreo problema – probabil nu functioneaza, ghidarea primita ti se va parea “din carti SF” si neaplicabila. Asa va fi pentru tine si este in regula, potrivit experientelor alese. Daca totul merge foarte bine asa cum faci acum, de ce sa schimbi, nu?

Daca in schimb te confrunti cu provocari (relationale, profesionale, de sanatate etc.) si vrei sa intelegi ce se intampla, cum poti sa iti schimbi experientele in cel mai portivit mod pentru tine, atunci da, functineaza. Si functioneaza in moduri in care nu te-ai fi asteptat. Necesita efort? Da, necesita efort si implicare pe masura provocarilor, contient(a) fiind ca este cea mai importanta investitie pe care o poti face – investitia in tine.

La fel si daca intentia ta este cea de dezvoltare, evolutie si nu te confrunti neaparat cu probleme semnificative. Daca vrei sa iti explorezi potentialul si sa treci al un alt nivel – da, functioneaza. Diferenta aici este ca in unele cazuri progresul pare mai lent la inceput pentru ca, din moment ce nu arde nimic suficient cat sa doara, integrarea informatiilor revelate, sustinuta de schimbari concrete in viata de zi cu zi se face mai lejer. Am observat ca se pastreaza un anumit confort pana cand setea de cunostere devine sete de transformare, de a trai efectiv la un alt nivel. Din la acest punct ritmul se schimba si cresterea poate deveni foarte rapida, in ritm ametitor, avand in vedere ca exista si un nivel inalt de intelegere, si energie disponibila sa procesezi noile experiente.

Deci, functioneaza?

Este viata ta semnata de tine?

Cat de des te trezesti sa stralucesti (in viata ta)?

Cat de des te trezesti sa stralucesti? Sa stralucesti – sa fii prezent(a) si autentic(a) in toate actiunile tale, sa imprimi tot ceea ce faci cu energia ta cea mai profunda, sa iti pui semnatura pe panza fiecarei zile – fie ea cu vreme senina, nori sau furtuna – si sa poti spune de fiecare data, din toata inima: da, si aceasta este creatia mea?

Cat de des traiesti ca un puternic(a) Creator(e)? Cat de des esti constient(a) ca fiecare zi si fiecare actiune a ta este o opera de arta, parte din colectia ta personala – viata ta?

Cat de des esti constient(a) ca tu esti o opera de arta, parte din colectia universala – Viata?

Cat de des ai curajul sa fii Tu in viata ta?

Aceasta este o invitatie la comtemplare si revelare.

Daca simti sa te lasi ghidat(a) si mai profund, te invit sa explorezi programele si sesiunile pe care le-am creat pentru autocunoastere si transformare. Gasesti detalii despre fiecare in parte pe pagina mea iar daca ai intrebari ma poti contacta in PM sau la office@innovateon.net.

Iata cateva link-uri:

Program “Curajul de a fi Tu”: https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/

Program “(Re)Discover YourSelf: https://innovateon.net/rediscover-yourself/

Sesiuni Realiniere: https://innovateon.net/realignment-3/

Sesiuni Coaching: https://innovateon.net/coaching/

Iti doresc sa ai o zi semnata de tine! 😊🙏

Blog at WordPress.com.

Up ↑