Blog

Functioneaza?

Intalnesc periodic persoane care, atunci cand vorbesc despre ceea ce fac (si alte practici/perspective similare), ma intreaba: si … functioneaza?

Raspunul meu este: depinde. Depinde de aspiratiile tale, de felul tau de a fi si de ce vrei de la tine, pentru tine. Depinde unde esti acum si unde vrei sa ajungi.

Pe scurt, lucrurile se prezinta in felul urmator:

Daca nu vrei sa schimbi nimic din ce ai acum sau in perspectivele tale pentru viitor, si nu nici te confrunti cu vreo problema – probabil nu functioneaza, ghidarea primita ti se va parea “din carti SF” si neaplicabila. Asa va fi pentru tine si este in regula, potrivit experientelor alese. Daca totul merge foarte bine asa cum faci acum, de ce sa schimbi, nu?

Daca in schimb te confrunti cu provocari (relationale, profesionale, de sanatate etc.) si vrei sa intelegi ce se intampla, cum poti sa iti schimbi experientele in cel mai portivit mod pentru tine, atunci da, functineaza. Si functioneaza in moduri in care nu te-ai fi asteptat. Necesita efort? Da, necesita efort si implicare pe masura provocarilor, contient(a) fiind ca este cea mai importanta investitie pe care o poti face – investitia in tine.

La fel si daca intentia ta este cea de dezvoltare, evolutie si nu te confrunti neaparat cu probleme semnificative. Daca vrei sa iti explorezi potentialul si sa treci al un alt nivel – da, functioneaza. Diferenta aici este ca in unele cazuri progresul pare mai lent la inceput pentru ca, din moment ce nu arde nimic suficient cat sa doara, integrarea informatiilor revelate, sustinuta de schimbari concrete in viata de zi cu zi se face mai lejer. Am observat ca se pastreaza un anumit confort pana cand setea de cunostere devine sete de transformare, de a trai efectiv la un alt nivel. Din la acest punct ritmul se schimba si cresterea poate deveni foarte rapida, in ritm ametitor, avand in vedere ca exista si un nivel inalt de intelegere, si energie disponibila sa procesezi noile experiente.

Deci, functioneaza?

Este viata ta semnata de tine?

Cat de des te trezesti sa stralucesti (in viata ta)?

Cat de des te trezesti sa stralucesti? Sa stralucesti – sa fii prezent(a) si autentic(a) in toate actiunile tale, sa imprimi tot ceea ce faci cu energia ta cea mai profunda, sa iti pui semnatura pe panza fiecarei zile – fie ea cu vreme senina, nori sau furtuna – si sa poti spune de fiecare data, din toata inima: da, si aceasta este creatia mea?

Cat de des traiesti ca un puternic(a) Creator(e)? Cat de des esti constient(a) ca fiecare zi si fiecare actiune a ta este o opera de arta, parte din colectia ta personala – viata ta?

Cat de des esti constient(a) ca tu esti o opera de arta, parte din colectia universala – Viata?

Cat de des ai curajul sa fii Tu in viata ta?

Aceasta este o invitatie la comtemplare si revelare.

Daca simti sa te lasi ghidat(a) si mai profund, te invit sa explorezi programele si sesiunile pe care le-am creat pentru autocunoastere si transformare. Gasesti detalii despre fiecare in parte pe pagina mea iar daca ai intrebari ma poti contacta in PM sau la office@innovateon.net.

Iata cateva link-uri:

Program “Curajul de a fi Tu”: https://innovateon.net/curajul-de-a-fi-tu/

Program “(Re)Discover YourSelf: https://innovateon.net/rediscover-yourself/

Sesiuni Realiniere: https://innovateon.net/realignment-3/

Sesiuni Coaching: https://innovateon.net/coaching/

Iti doresc sa ai o zi semnata de tine! 😊🙏

New: Relationship Realignment Session

Relationship Reading Session is now available to be booked.

Relationships play a major role in our personal growth. Through our relationships we learn more about who we are and who we are NOT.

The Relationships Realignment session offers a soul-level perspective on our relationships to better understand how to build a healthy relationship together and how relationship can help us align to our Divine self-expression. It uncovers specifically:

 • how the relationship can help us align to our Divine self-expression;
 • energetic blocks and restrictions (from this life or past lives) that may be negatively affecting the relationship;
 • shared past life history (if any);
 • shared negative karma (if any);
 • negative contracts (if any)
 • life lessons associated to the relationship.

✅ Relationship reading can be done for romantic relationships and partnership, parent/child, siblings, business partners and close friends as well.

⛔️ Relationship reading can’t be done for relationships that are over or a former partner.

What is included:

 • 1 Relationship reading and energy clearing – if any (done before the 1:1 session);
 • 1:1 session (90-120 min) online (video call) or offline (if you are in Bucharest);
 • The recording of the session;
 • Personalized ‘homework’ to reprogram the subconscious mind according to the patterns identified – if applicable.

If you want to access a new level of awareness and take your relationships to a new level of development and co-creation, this is definitely for you!

Te sarbatoresc, femeie!

La multi ani, femeie minunata!

Iti multumesc pentru ca faci parte din aceasta comunitate si pentru contributia pe care o aduci in aceasta lume, incepand cu “simplul” fapt ca Esti!

Astazi te invit la un exercitiu usor 😊 – sa te sarbatoresti in orice fel iti vine in minte. Lasa-te purtata de inspiratie, stiind ca toate ideile sunt inspiratie divina. Deschid lista cu cateva ganduri care mi-au conturat inceputul zilei astazi si sper sa te inspir sa adaugi tu mult mai multe.

️ ❤️ Imbraca acea rochie pe care o tii pentru intalniri speciale, amintindu-ti ca cea mai importanta intalnire este cea cu tine. Si daca astazi vei sta mai mult in casa, e perfect, imbrac-o oricum.

❤️ Savureaza un ceai/o cafea in liniste si ia-ti timp, chiar si pentru cateva momente, sa-i simti aroma cum te invaluie.

❤️ Ofera-ti un cadou pregatit de tine, cu drag, ca pentru cea mai buna prietena a ta.

❤️ Ofera-ti un zambet de fiecare data cand te privesti in oglinda si priveste-te (cu adevarat) in oglinda mai des.

 ❤️ Imbratiseaza-ti copiii, contientizand binecuvantarea de a darui viata.

❤️ Observa cate femei minunate ai in jur si fii recunoscatoare pentru rolul pe care il are fiecare in viata ta.

❤️ Constientizeaza-ti feminitatea si bucura-te de toate darurile pe care aceasta le aduce.

Aminteste-ti ca energia feminina este energia creativa, cea care vindeca si cea a starii de receptivitate – capacitatea de a primi darurile Universului.

Completeaza tu lista mai departe si binecuvanteaza femeia din tine, precum si toate femeile pe care le cunosti.

Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai o zi minunata ca tine! 

(Re)Discover Yourself – Transformational Program at a Special Price for Women’s Day


On the occasion of Women’s Day, I offer the transformational program (Re)Discover Yourself at a special price, during period March 5 – 9th, 2022.

You can book this program for a special woman in your life or for the most special of all – Yourself. 🙂

Here’s what you get in this program:

✅ 1 Akashic Records reading (profile and energy blocks). The information from your profile will become your “compass”, which will help you express yourself as close as possible to your true self, in all situations and on all levels. You can find details on the modality that I use to access Akashic Records on Soul Realignment®.

✅ 1 Manifesting Blueprint reading (blueprint and comparison current actions vs. blueprint). The information in this blueprint can be used whenever you want to make changes – manifest something new or correct imbalances in current experiences. You can find details on the modality that I use to access the blueprint on Manifesting Blueprint.

4 sessions 1:1 (online or offline – if you are in Bucharest), where I will guide you in the process of self-discovery and realignment with your authentic self.

The recording the sessions to listen afterwards, whenever you need, as you integrate the new information into your daily life.

✅ Homework – ritual for reprogramming the subconscious to integrate new information into your reality here and now.

✅ Useful examples of new actions, aligned with your true self.

Sounds interesting? Find out all about it at: (Re)Discover Yourself.

Enjoy it!

Special offer March 5 – 9th, 2022:

1800 RON 1500 RON

“Shooting Stars” is now available in stock

Shooting Stars” is my first book published – a collection of poems that reflect perspectives and key moments of my personal journey and of the ones that contributed to my experiences along the way. It contains my messages for the “stars” ready to follow their own path and willing to look beyond illusions.

I call it healing poetry as it is meant to shake the core and touch the soul.

I am thrilled to announce that now it is available as paperback in stock in Bucharest and also on Amazon.

For details/orders in Bucharest, please contact me in PM.

For orders in other locations, please check the options on Amazon at: https://www.amazon.com/dp/B09QP55TV4

#TheTimeIsNow

#HealingPoetry

#FoodForSoul

#StoryOfAJourney

#WakeUpCall

#StarSeeds

#AwakeningKeys

#AwakeningMessage

Un an plin de curaj & cadou aniversar


Astazi sarbatoresc un an de cand mi-am manifestat un nou nivel al curajului si mi-am prezentat demisia, deschizand o cale noua, complet necunoscuta, expunandu-ma catre tot ce aduce aceasta. Nici nu puteam sa-mi imaginez atunci ce cale am deschis si cate schimbari voi face cu fiecare pas. A fost un an plin de provocari de toate felurile, care m-au scuturat bine de programarile si limitarile pe care le tineam ascunse in mine. Si simt ca aventura abia a inceput, ca abia acum infloreste cu adevarat curajul.


La ceas aniversar, lansez programul “Curajul de a fi tu ” pe care il ofer la un pret special in perioada 21 – 30 septembrie. Acesta este cadoul meu pentru cei implicati in procesul de autocunoastere si transformare personala.

Curajul de a fi tu – primul pas catre o viata traita autentic raspunde intrebarilor:
💡 Cine sunt eu – sinele meu autentic
💡 Cum imi creez experientele – modelul meu de manifestare
💡 Ce ma tine in loc – dezechilibrele si blocajele prezente


Am creat acest program ca sintetiza a ceea ce a functionat in experientele proprii si ale oamenilor cu care am lucrat pana acum. Nu iti voi oferi o “reteta de succes”, ci instrumente care te vor aduce mai aproape de tine.


Iata ce vei primi:
✅1 Citire Akashic Records (profil si blocaje energetice). Informatiile din profilul tau vor deveni “busola” ta, care te va ajuta sa te exprimi cat mai apropiat de sinele tau divin, autentic, in toate situatiile si pe toate planurile.
✅ 1 Citire Your Manifesting Blueprint (blueprint si raport actiuni curente). Informatiile din acest blueprint pot fi folosite ori de cate ori vrei sa faci schimbari – sa manifesti ceva nou sau sa corectezi dezechilibre in experientele actuale.
✅ 4 sesiuni 1:1 cu mine (online sau fata in fata), in care te voi ghida in procesul de autodescoperire si realiniere cu versiunea ta autentica
✅ Posibilitatea de a inregistra aceste sesiuni pentru a reasculta ulterior, pe masura ce integrezi noile informatii in viata ta de zi cu zi
✅ Tema de casa – ritual de reprogramare a subconstientului pentru integrarea noilor informatii in realitatea ta de aici si acum.
✅ Exemple concrete de noi actiuni, aliniate sinele tau autentic.


Daca rezonezi cu acest program si cu modul meu de a lucra, ne auzim in PM.


Gasesti toate detaliile pe: Curajul de a fi tu


Cu reconostinta si bucurie, trimit aceasta energie catre toti cei deschisi sa primeasca!

New: Life Lessons Reading Session is now available to be booked

Check it out on Life Lessons Reading.

Our lessons are explorations in how to do certain life “themes” appropriately for us, without venturing into negative patterns of choice.

Our life lessons represent the tendencies we all have towards negative patterns, based on our Soul-level history, as well as who we are, at Soul-level. They are “themes” of sorts that help us learn, at the level of ego, to more fully express our Divine nature into our human experience.

Understanding our “lesson curriculum” helps us understand our pre-dispositions towards negative choices, become aware of current negative patterns and make conscious choices.

In a life lessons reading you can uncover :

 • what are your life lessons (primary and secondary)
 • how these appear now in your life
 • what life areas are impacted

Price: 255 RON

What is included:

 • Report on your life lessons, as they appear in the present moment in your life, percentage of completion, life areas impacted (done be me before the 1:1 session). The report will be shared by e-mail.
 • A 1:1 session (30 min) with me, to guide you through the report and support integration of the information.

New: Chakra Analysis Session is now available.

Check it out on Chakra Analysis

Our chakra system exists in not just in our third-dimensional body, but also in our fourth-dimensional aspect, in our emotional and mental energy bodies. Thus, imbalances can be found at any of these levels.

A chakra imbalance includes both under- or over-activity. Each chakra can have either too little or too much energy running through it at the various levels of the system.

Chakra imbalances are caused by lifestyle imbalances. We direct energy in our lives through our choices. If we neglect any of the energies that we are here to integrate as human Beings, our chakras will become off-balance.

Knowing what chakras are off-balance and at what level(s) gives valuable indications on where is our focus in our lives and helps us identify the current choices that impact on your well-being.

It also brings awareness on our current lifestyle and changes needed.

A chakra analysis session consists of:

 • Full report on current stat of chakra system (for all 3 levels – physical, emotional and mental)
 • Overview of imbalances identified
 • Guidelines to understand the imbalances identified

Price: 350 RON

What is included:

 • A full reading of the chakra system (done by me before the 1:1 session)
 • A report of chakra activity (sent by e-mail – electronic format)
 • A 1:1 session (30 min) with me (online or face to face) to guide you through the report on your chakra system and to help you understand the imbalances identified.

***

We Are What We Hide

.

We are not what we show, we are what we hide. What we do, feel, think when nobody can see us. What we put behind the poker face. What we hide from the ones around and, the most important, from ourselves.

We create enchanting mirrors to show our pretty faces and to distract from seeing that everyone and everything around is our mirror. Our life is our true mirror. And what we mirror mirrors us.

Thus, whenever we ask ourselves “what do I like?“, “what do I want to experience in my life?”, we should also ask ourselves “what do I hide?”. That will open the door to one of the most important quests one can have.  

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑