Curajul de a fi Tu

Curajul de a fi Tu – Primul pas catre o viata traita autentic

โณ Durata programului: 2 – 3 luni

Am simtit dintotdeauna ca viata este despre ceva mai mult decat ceea ce mi se spune, ce mi se arata. Ca lucrurile nu sunt doar intr-un fel. Ca a trai nu inseamna a urma “retete de succes”. Ca lipseste ceva esential in toate modelele care imi sunt etalate. Asa am inceput explorarile in spatiul autocunoasterii si m-am cautat pe mine in tot ceea ce experimentam.

Rezonezi cu aceste cautari?
๐Ÿ’ก Cine sunt eu – sinele meu autentic
๐Ÿ’ก Cum imi creez experientele – modelul meu de manifestare
๐Ÿ’ก Ce ma tine pe loc – dezechilibrele si blocajele prezente
Daca da, acest program poate fi pentru tine.

Am constientizat in cautarile mele ca tot ceea ce vad in jur oglindeste ceea ce sunt. Iar atunci cand vreau sa-mi schimb experienta, locul unde incep schimbarea este in mine. Pentru a-mi face lumea mea mai buna, eu devin mai buna iar exteriorul se aliniaza, reflectandu-ma. Si pentru a deveni “mai buna”, este esential curajul de a fi eu, in versiunea mea autentica.

Cautarile de “a deveni” se transforma in “a fi” pur si simplu ceea ce sunt si a ma experimenta din acest spatiu.

Suntem atat de obisnuiti sa fim cine credem (constient sau inconstient) ca trebuie sa fim/ cine ni se spune sa fim/ cine am fost crescuti sa devenim incat a ne exprima asa cum simtim in sufletul nostru este un adevarat act de curaj. Iar uneori ajungem asa departe de noi incat nu ne mai recunoastem, nu ne putem imagina ca am putea fi altfel.

*

Te invit si pe tine sa iti manifesti curajul de a te descoperi in toata maretia ta.

De ce e important sa te cunosti, patrunzand in aspectele cele mai profunde? Pentru ca de aici incepe totul, de la cine esti (si cine nu esti!). Cum spuneam mai sus, lumea exterioara este doar o oglinda a celei interioare. Nimic nu este in afara ta, ci Tu esti in toate.

*

Ai curajul de a fi TU!

Provocarea cea mai mare nu este de a depasi obstacolele care iti apar in cale, ci de a-ti da voie sa stralucesti cu adevarat, valorificand-ti intregul potential.

Daca esti pregatit(a) sa treci la urmatorul nivel in procesul tau de autocunoastere si dezvoltare, te invit sa lucram impreuna in acest program.

โ—๏ธ Vom lucra la nivel profund โ€“ energetic, mental si emotional โ€“ deci este esential sa fii deschis(a) catre astfel de ghidare.โ—๏ธ

*

Am creat acest program ca sintetiza a ceea ce a functionat in experientele proprii si ale oamenilor cu care am lucrat pana acum. Nu iti voi oferi o “reteta de succes”, ci instrumente care te vor aduce mai aproape de tine.

Iata ce primesti in cadrul acestui program:

โœ… 1 Citire profil si blocaje inconstiente. Informatiile din profilul tau vor deveni โ€œbusolaโ€ ta, care te va ajuta sa te exprimi cat mai apropiat de sinele tau autentic, in toate situatiile si pe toate planurile. Gasesti detaliile depre metoda pe care o folosesc pentru accesarea Akashic Records pe Soul Realignmentยฎ.

โœ… 1 Citire Blueprint original de manifestare (blueprint si raport actiuni curente vs. blueprint). Informatiile din acest blueprint pot fi folosite ori de cate ori vrei sa faci schimbari – sa manifesti ceva nou sau sa corectezi dezechilibre in experientele actuale. Gasesti detaliile depre metoda pe care o folosesc pentru accesarea blueprint-ului pe Manifesting Blueprint.

โœ… 5 sesiuni 1:1 cu mine (online), in care te voi ghida in procesul de autodescoperire si realiniere cu versiunea ta autentica

โœ… Posibilitatea de a inregistra aceste sesiuni pentru a reasculta ulterior, pe masura ce integrezi noile informatii in viata ta de zi cu zi

โœ… Tema de casa โ€“ ritual de reprogramare a subconstientului pentru integrarea noilor informatii in realitatea ta de aici si acum.

โœ… Exemple concrete de noi actiuni, aliniate cu sinele tau autentic.

*

Structura programului

๐Ÿ“Œ Sesiunea 1: Intentie si Directie (60 min)

 • Deschiderea spatiului pentru un nou mod de a te cunoaste
 • Setarea intentiilor pentru acest program
 • Introducere in lucrul cu Akashic Records & energy clearing
 • Introducere in lucrul cu Manifesting Blueprint

๐Ÿ“Œ Sesiunea 2: Citire Akashic Records & energy clearing

Aceasta sesiune consta in accesarea dosarelor akashice personale si nu necesita participarea persoanei pentru care fac citirea. Verific toate informatiile disponibile pentru tine acum, pentru a fi relevate la momentul consultarii si totodata fac curatarea energetica a blocajelor in dosarele akashice personale. Informatiile verificate sunt folosite pentru:

 • Realizarea profilului tau dintr-o perspectiva noua, extinsa โ€“ cine esti la nivel de suflet si cum te ajuta aceste informatii in viata de aici si acum
 • Identificarea si dezvaluirea blocajelor si restrictiilor care te influenteaza acum, in viata de aici
 • Curatarea energetica in Akashisc Records a blocajele identificate

๐Ÿ“Œ Sesiunea 3: Realiniere (90 min)

In aceasta sesiune iti comunic informatiile identificate in sesiunea 2. Vei descoperi:

 • Cine esti la nivel de suflet si cum te ajuta aceste informatii in viata de aici si acum
 • Ce daruri aduci cu tine aici si cum le poti valorifica pentru a atinge potentialul tau maxim
 • Care sunt aspectele de polaritate si disfunctionale pe care sa le ai in vedere pentru a preveni dezechilibrele ce pot duce la blocaje si restrictii
 • Ce ajutoare si ghizi spirituali ai disponibili si cum poti beneficia de intregul suport al acestora
 • Tema personalizata de efectuat pentru urmatoarele 21 zile, cu rolul de a reprograma subconstientul cu noile informatii si programele corectate. Aceasta tema este creata in functie de blocajele identificate in sesiunea de citire Akashic Records.

๐Ÿ“Œ Sesiunea 4: Integrare (60 min)

 • Suport in integrarea noilor notiuni
 • Suport in identificarea noilor actiuni necesare pentru corectarea dezechilibrelor identificate

๐Ÿ“Œ Sesiunea 5: Citire Manifesting Blueprint

 • Aceasta sesiune consta in accesarea blueprintului tau de manifestare (Your Manifesting Blueprint) si intocmirea profilului tau vs. actiunile curente
 • Aceasta sesiune este facuta integral de mine, nu necesita participarea persoanei pentru care fac citirea.

๐Ÿ“Œ Sesiunea 6: Manifestare (90 min)

In aceasta sesiune iti prezint profilul tau extins โ€“ blueprint-ul de manifestare si raportul actiunile curente vs. bluerint personal.

Vei intelege:

 • Modul unic in care tu iti creezi si experimentezi viata in aceasta realitate.
 • Pozitionarea actiunilor curente comparativ cu modelul tau de manifestare โ€“ Your Maifesting Blueprint
 • Identificarea noilor actiuni necesare pentru corectarea dezechilibrelor identificate

*

๐Ÿ“Œ Sesiunea 7: Integrare (60 min)

 • Suport in integrarea noilor notiuni
 • Suport in identificarea noilor actiuni necesare pentru corectarea dezechilibrelor identificate

Pret: 1900 RON

(sau 3 rate x 650 RON)

*

Daca rezonezi cu acest program si cu modul meu de a lucra, incrie-te in formularul de mai jos.

Abia astept sa lucram impreuna! ๐Ÿ™‚

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: